Bezoek vogelhut Lichtenberg

Maandag 27 mei een dagje doorgebracht in boshut Lichtenberg van Arjan Troost. Vooraf weinig vertrouwen in een goede opkomst van vogels en anderen dieren daar ze midden in het broedseizoen zitten. Maar gelukkig ging het allemaal goed en heb ik mooie foto's kunnen maken.

Dagje Tierpark Nordhorn Duitsland

Afgelopen zaterdag 25 mei met een aantal leden van de fotoclub naar het Tierpark in Nordhorn geweest om er wat foto's te maken van de aanwezige dieren in het park.  Tierpark Nordhorn is een klein dierentuintje met behoorlijk wat soorten aan dieren. Van boerderijdier tot exotische soorten. De grote dieren zoals olifanten e.d ontbreken in dit park. 

Foto's maken bij Club Mongols in Slagharen

Afgelopen weekend stond de zomermarathon van Club Mongols op de agenda. De mannen van de piratenzender hadden me gevraagd om 2 avonden wat foto's te maken van de bezoekers en de artiesten die kwamen optreden. Beide avonden een afgeladen feesttent met bezoekers. Altijd een pleziertje om erbij te zijn. 

Met AI ben je al snel een kunstenaar

Een beetje lopen klooien met AI , Artificiële Intelligentie.  Een afbeelding door een stukje tekst in te voeren en wachten tot er een mooie afbeelding tevoorschijn komt. Op internet zijn er tal van sites die dit aanbieden. Natuurlijk moest ik dit ook een keer gaan proberen. Ik gaf bijeneters en ijsvogel in als onderwerp en verder nog wat andere steekwoorden.

Rockaholics tijdens feestweek Lutten

Op Koningsnacht stond de band de Rockaholics op het podium tijdens feestweek Lutten. Ze maakten er samen met de bezoekers een enorm feest van. Als fotograaf is het mooi als er zo'n energieke band op het podium staat. De fraaie lichtshow maakt het af, al is het als fotograaf vaak stoeien om dit mooi in beeld te krijgen.

Met de fotoclub naar Pantropica

Afgelopen zaterdag met de fotoclub Fotoslag een bezoek gebracht aan Pantropica in Luttelgeest.  Een nieuwe naam voor de Orchideeën Hoeve waar dus veel meer te zien is dan alleen maar orchideeën. Een dagje met de camera door de jungle zoals men zegt. Mijn aandacht wordt daar altijd getrokken door de mooie vlindertuin waar vele vlinders rondvliegen.